Βασίλης Νανόπουλος: “Ο Δήμος Κορινθίων θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν να προωθήσει την ανάπτυξη αλλά και την εξυπηρέτηση του πολίτη»

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα στα τοπικά Μ.Μ.Ε ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος . Εκεί μεταξύ άλλων ανακοίνωσε και το πρόγραμμα αντικατάστασης των λαμπτήρων σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους με λαμπτήρες υψηλής απόδοσης και χαμηλής κατανάλωσης. Επιπροσθέτως, όπως είπε,  μόλις γίνει αυτό,  κάθε φορά που θα καίγεται μια λάμπα θα ειδοποιείται η Υπηρεσία ώστε να προχωρά σε άμεση αντικατάσταση.

Ο κος Νανόπουλος είπε : Το εργοστάσιο κομποστοποιησης καθυστερεί αφού οι κάτοικοι προσέφυγαν και δικαιώθηκαν. Δεν είχε γίνει η κατάλληλη προετοιμασία στις άδειες από την προηγούμενη δημοτική Αρχή. Θα περιμένουμε την επίσημη απόφαση και θα δούμε αν μπορούμε να το διορθώσουμε αλλιώς θα κοιτάξουμε για άλλη περιοχή.

Ο Δήμος θα κάνει καμπάνια ανακύκλωσης. Έχουμε καινούριους κάδους και περιμένουμε καινούριο εξοπλισμό για ανακύκλωση στην πηγή όπως είχαμε πει και προεκλογικά. Στόχος η μείωση του όγκου των απορριμμάτων.

Έχουμε και το τεχνικό πρόγραμμα με 9 εκατομμύρια νέα έργα και 13 εκατομμύρια συνεχιζόμενα.

Οι υπηρεσίες δουλεύουν, έχουμε κανονίσει τουριστική προβολή αλλά και προσέλκυση επενδύσεων.

Ο Δήμος Κορινθίων θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν να προωθήσει την ανάπτυξη αλλά και την εξυπηρέτηση του πολίτη.» κατέληξε ο Δήμαρχος .

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ