Βασίλης Νανόπουλος στην hmerisiakorinthou.gr : “Εμείς επιζητάμε τα σχόλια και την κριτική των πολιτών στη σελίδα του Δήμου στο F αλλά όχι από ψεύτικα προφίλ”

Την περασμένη Πέμπτη 27 Ιανουαρίου το μεσημέρι το προφίλ του δήμου Κορινθίων στο facebook δέχτηκε συντονισμένη «επίθεση» με υβριστικά και επαίσχυντα σχόλια εναντίον αιρετών αλλά και πολιτών που ήδη είχαν σχολιάσει σε δημοσιευμένες αναρτήσεις, από προφίλ τα οποία απεδείχθησαν στη συνέχεια  ψεύτικα.  Ο Δήμος Κορινθίων άμεσα αντιμετώπισε το πρόβλημα , αναφέροντας μεταξύ άλλων πως “ο διάλογος που αναπτύσσεται θα πρέπει να προστατεύεται. Από όλους μας”.

Ο Δήμαρχος  κ. Βασίλης Νανόπουλος μιλώντας σήμερα το πρωϊ  στην hmerisiakorinthou.gr σχετικά με το δυσάρεστο αυτό συμβάν , είπε:

“Αναρτήθηκαν κάποια σχόλια που ήταν υβριστικά στο facebook του Δήμου και γενικότερα απαράδεκτα σαν ύφος. Εμείς επιζητάμε τα σχόλια και την κριτική των πολιτών, αλλά αυτά ήταν από ψεύτικα προφίλ. Αναγκαστήκαμε λοιπόν να αναστείλουμε την δυνατότητα ανάρτησης σχολίων και τότε αυτά τα ψεύτικα προφίλ εξαφανίστηκαν. Η λειτουργία επανήλθε έπειτα από μερικές ώρες και οι πολίτες μπορούν και πάλι να αναρτήσουν ό,τι επιθυμούν.”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ