Βασίλης Νανόπουλος : “300 υποψήφιοι συν τον Δήμαρχο”

Κατατέθηκε χθες το βράδυ, από τον Δήμαρχο Κορινθίων και επικεφαλής του συνδυασμού “Συμμαχία Πολιτών” Βασίλη Νανόπουλο στην Ηλεκτρονική Πύλη του Υπουργείου Εσωτερικών το ψηφοδέλτιο των 300  υποψηφίων συμβούλων για τις εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου.

Η κατάθεση των τελικών ονομάτων έγινε αφού ο δήμαρχος, όπως ανέφερε ” αναγκάστηκε, λόγω της πληθώρας των υποψηφιοτήτων και της αθρόας συμμετοχής των Κορινθίων στο κάλεσμα που ο ίδιος είχε κάνει στις 22 Ιανουαρίου από το δημοτικό θέατρο Κορίνθου , κάλεσμα συμμετοχής και συνέχειας της αλλαγής στο δήμο Κορινθίων,  να αφαιρέσει υποψηφίους, στελέχη που όμως παραμένουν σταθερά και απαρέγκλιτα στο πλευρό του και δίνουν μαζί του τον αγώνα της ιστορικής 2ης θητείας στο δήμο Κορινθίων. 

” Όπως τόνισε μεταξύ άλλων, ο κ. Νανόπουλος: “Το ψηφοδέλτιο της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ είναι ψηφοδέλτιο κοινωνίας. Αντιπροσωπεύει κάθε κοινωνική τάξη και κάθε επαγγελματικό κλάδο, εκπροσωπεί κάθε κοινότητα του δήμου Κορινθίων. Είναι πλήρως ανανεωμένο και αρμονικά δεμένο με την ισχυρή και έμπειρη ομάδα της σημερινής δημοτικής αρχής…”Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δήμαρχος στα τοπικά Μ.Μ.Ε, Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού περιλαμβάνει 123 γυναίκες, που αποτελούν το 43% του συνδυασμού που κατατέθηκε.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ