Βολεϊ: Με σκληρή δουλειά και με την αγάπη και τη στήριξη του κόσμου ο Παμβοχαϊκός “ανέβηκε” στην Α2

Με σκληρή δουλειά από όλους και με την αγάπη του κόσμου , πολιτικού και φιλάθλων, η ομάδα του Παμβοχαϊκού κατάφερε στα τέλη του Απριλίου να κερδίσει τον τελευταίο αγώνα με την ελληνική ομοσπονδία πετοσφαίρισης  και να φύγει από τα μπαράζ αήττητη Έτσι τώρα βρίσκεται στην Α2 και συνεχίζει δυναμικά και με περισσότερη όρεξη!
Η ομάδα σε μήνυμά της έδωσε πολλά συγχαρητήρια : στον προπονητή Χρήστο Βαρδή ,τον βοηθό προπονητή  Μπάμπη Φελέκη ,στον αντιπρόεδρο & τεχνικό Διευθυντή Γιάννη Σταμπεδάκη & στην γραμματέα Μέμη Καλλίρη αλλά και στον Πρόεδρο Παναγιώτη Δαληβίγκα για την μεγάλη προσπάθεια και τις επιτυχίες του συλλόγου για την φετινή χρονιά μα πάνω από όλα στους παίκτες  όπου έδειξαν επιμονή & έμειναν προσηλωμένοι στον στόχος τους !
Επίσης ευχαρίστησε ονομαστικά τους χορηγούς αλλά και τον Δήμαρχο Θανάση Μανάβη όπου “από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε την προσπάθεια & ήταν παρών” καθώς & την αντιδήμαρχο κα Παπαλέκα & τον εντεταλμένο σύμβουλο κο Γιαννακόπουλο.
Ακόμα ένα θερμό ευχαριστώ απηύθυνε η ομάδα στον Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχό όπου πραγματικά είναι παρών όπου του έχει ζητηθεί καθώς και στο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Κορινθίας Αναστάσιο Γκιολή ,έναν φίλαθλο του συλλόγου αλλά & στον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού κ. Σιδέρη.
Τέλος αφού ευχαρίστησε και τον χορηγό επικοινωνίας και τοπικά Μ.Μ.Ε ανέφερε: “Πάμε γερά για την επόμενη σεζόν. Σας ευχαριστούμε όλους & όλες για την στήριξη & την αγάπη σας !”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ