Β. Νανόπουλος: “Εάν κάποιοι εκλεγούν εκ νέου στο δημοτικό συμβούλιο θα συνεχίσουν να δημιουργούν προβλήματα στο δήμο…”

Την βεβαιότητα ότι ο συνδυασμός “Συμμαχία πολιτών” θα συνεχίσει να κυβερνά το δήμο Κορινθίων και την επόμενη πενταετία εξέφρασε ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος στη χθεσινή συγκέντρωση υποψηφίων συμβούλων και φίλων του συνδυασμού του, την οποία πραγματοποίησε στο Σολομό , παρουσία δημοσιογράφων τοπικών μέσων ενημέρωσης.

Ο κ. Νανόπουλος κατηγόρησε – χωρίς ωστόσο να κατονομάσει – μέλη  αντιπολιτευόμενης αντίπαλης δημοτικής παράταξης ότι “πετούν λάσπη” εναντίον του και ισχυρίστηκε ότι εάν εκλεγούν εκ νέου στο δημοτικό συμβούλιο θα συνεχίσουν να δημιουργούν προβλήματα στο δήμο. Μάλιστα προχώρησε και σε συστάσεις προς τους ψηφοφόρους της αντίπαλης παράταξης !

Τόνισε δε ότι: “Εκείνοι οι οποίοι θέλουν να αποκομίσουν προσωπικά οφέλη – είπα “λεηλατήσουν” γιατί δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι έρχονται να ζητήσουν προνόμια από το δήμο, προνομιακή αποκλειστική μεταχείριση – αυτοί το ξέρουν και έφυγαν από κοντά μας. Τους αφήσαμε να φύγουν από κοντά μας. …Χάρες, προνόμια σε παρασιτικές επιχειρήσεις, σε ανθρώπους οι οποίοι θέλουν να λεηλατήσουν το δήμο, εμείς δεν θα τα κάνουμε. Κι αυτό το έκανα πράξη. Ο κ. Νανόπουλος αναφέρθηκε, τέλος, στα έργα που ξεκίνησε, δρομολόγησε ή και ολοκλήρωσε κατά τη διάρκεια της τετραετίας 2019-2023 ο δήμος Κορινθίων , όπως γράψαμε σε προηγούμενη ανάρτηση, παραθέτοντας σχετικό αναλυτικό κατάλογο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ