Β. Ταγαράς: “Είμαι βέβαιος ότι θα παραδώσουμε ένα έργο που θα εξυπηρετεί τους συνδημότες μας και θα μετασχηματίσει την περιοχή μας προς το καλύτερο”

Ο πρόεδρος του Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης  “Δημόπρακτος” Β. Ταγαράς σε δήλωσή του μετά την υπογραφή του έργου της ανάπλασης του ενιαίου παραλιακού μετώπου μεταξύ Κορίνθου Λουτρακίου, προϋπολογισμού 12.000.000€ συνολικά, που έγινε στις 28 Φεβρουαρίου 2024  δήλωσε: 

“Υπογράψαμε τη σύμβαση για ένα έργο που αλλάζει το πρόσωπο της περιοχής μας. Η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου μεταξύ Κορίνθου και Λουτρακίου είναι πραγματικότητα, συμβολίζοντας τη δέσμευσή μας για βιώσιμη κινητικότητα και περιβαλλοντική ανανέωση.

☑️ Αυτό το μοναδικό έργο θα συνδέσει τις δύο πόλεις μας με μία ενιαία διαδρομή, μετατρέποντας έναν χώρο που μέχρι σήμερα ήταν αναξιοποίητος σε έναν προορισμό γεμάτο ζωή και δραστηριότητα. Με τον ποδηλατόδρομο, τον πεζόδρομο και τους χώρους πρασίνου και αναψυχής, δημιουργούμε έναν χώρο ασφαλούς μετακίνησης και χαλάρωσης για τους πολίτες μας.

🤝 Τίποτα δεν θα ήταν εφικτό χωρίς τη συνεργασία και την αφοσίωση πολλών. Γι’ αυτό θέλω να ευχαριστήσω τον υπουργό κ. Νίκο Ταγαρά για την υποστήριξή του στην επιτυχή ένταξη του έργου στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Επίσης, τους δύο Δημάρχους, κ. Σταυρέλη και κ. Γκιώνη, για τη συνεργασία τους και την υποστήριξή τους σε όλες τις φάσεις του έργου.

🤝 Δεν μπορώ να παραλείψω την συνεισφορά της διοίκησης του “Δημόπρακτου” και όλα τα μέλη, υπαλλήλους και συνεργάτες που συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτής της προσπάθειας.

☑️ Με την αφοσίωσή μας και την συνεργασία μας, είμαι βέβαιος ότι θα παραδώσουμε ένα έργο που θα εξυπηρετεί τους συνδημότες μας και θα μετασχηματίσει την περιοχή μας προς το καλύτερο.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ