Γιατί ζητά ο Χρίστος Δήμας να στείλετε (ξανά) φωτογραφίες του νομού μας ,εν ‘όψει της τουριστικής περιόδου ;

Νέα πρόσκληση απευθύνει μέσω του FB στους συμπολίτες του ο Υφυπουργός και Υποψήφιος Βουλευτής  Χρίστος Δήμας , προκειμένου να του αποστείλουν τις δικές τους αγαπημένες φωτογραφίες από το νομό μας ώστε να φτιαχτεί ένα νέο βίντεο εν ‘όψει του καλοκαιριού και της τουριστικής περιόδου, που θα προβάλλει και θα διαφημίζει τον τόπο μας . Ίδια πρόσκληση είχε απευθύνει και πριν από 3 χρόνια και έγινε πράξη η επιθυμία όλων. Δείτε τί αναφέρει σήμερα ο κος Δήμας:

“Πριν από τρία χρόνια, στη πρώτη καραντίνα, σας είχα ζητήσει να μου στείλετε τις δικές σας φωτογραφίες, από το αγαπημένο σας μέρος στην Κορινθία, ώστε να φτιάξουμε μαζί ένα μικρό, ξεχωριστό, διαφημιστικό βίντεο για το καλοκαίρι.

Η ιδέα ήταν να καταφέρουμε να διαφημίσουμε τις ομορφιές του τόπου μας μέσα από τη ματιά, τις εμπειρίες και την καθημερινότητα των ίδιων των πρωταγωνιστών, δηλαδή των κατοίκων της περιοχής μας.

Η ανταπόκριση ήταν πραγματικά πολύ μεγάλη, με αποτέλεσμα το βίντεο να προβληθεί και σε εθνικά μέσα ενημέρωσης.

2,5 περίπου λεπτά με θάλασσα, βουνό, ιστορικό – μυθολογικό περιεχόμενο και τοπικά προϊόντα, από άκρη σε άκρη του Νομού Κορινθίας..

Ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου το κοινοποιώ ξανά!”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ