Για πρώτη φορά αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κορίνθου σε Παγκόσμιο Κύπελλο Κολύμβησης . Ο Χάρης Διαμαντίδης και η Μαρία Μπουκουβάλα αγωνίζονται στο ΟΑΚΑ

Συμμετοχή του Ναυτικού Ομίλου και εκπροσώπηση της Κορίνθου στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κολύμβησης με 2 αθλητές!

Στο επερχόμενο Παγκόσμιο κύπελλο θα αγωνιστούν Χάρης Διαμαντίδης και Μπουκουβάλα Μαρία για την ομάδα του ΝΟΚ.

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις η οποία λαμβάνει μέρος στην χώρα μας και συγκεκριμένα στην Αθήνα, στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Στους συγκεκριμένους αγώνες πρόκειται να συμμετάσχουν “αστέρες” της παγκόσμιας κολυμβητικής κοινότητας(αθλητές & προπονητές) που έχουν γράψει ιστορία στους Ολυμπιακούς αγώνες και σε όλες τις διεθνείς διοργανώσεις του αθλήματος, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ναυτικός Όμιλος Κορίνθου και προσθέτει:  Μαζί τους θα αγωνιστούν οι 2 αθλητές της ομάδας μας Διαμαντίδης Χάρης στα 50,100 & 200 μέτρα πρόσθιο και η Μπουκουβάλα Μαρία στα 50,100 & 200 μέτρα ύπτιο. Πρόκειται για την πρώτη συμμετοχή σε αγώνες αθλητών της ομάδας μας και τους ευχόμαστε να χαρούν αυτή τους τη συμμετοχή καθώς θα γεμίσουν εμπειρίες και εικόνες που κάθε αθλητής θέλει να ζήσει. Χάρη, Μαρία καλή επιτυχία!

Μαζί με τους αθλητές θα βρεθεί και η ομάδα του ΝΟΚ καθώς τα τμήματα αγωνιστικής και προαγωνιστικής θα παρευρεθούν στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ το Σάββατο 14/10/2023 ενώ όλο το τριήμερο μαζί με τους αθλητές θα βρίσκεται ο προπονητής Μιχαλόπουλος Γιώργος.

Αξίζει να σημειώσουμε πως πρόκειται για την πρώτη συμμετοχή αθλητών του ΝΟΚ σε παγκόσμιο κύπελλο, γεγονός που μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τους αγώνες, επιλέγοντας εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=lMEl8BXKyMs

Το πρόγραμμα των αγώνων βρίσκεται εδώ:

https://www.worldaquatics.com/competitions/3306/world-aquatics-swimming-world-cup-2023/results?discipline=  καταλήγει η ανακοίνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ