Για σκόπιμη απουσία των δημοτικών συμβούλων κάνει λόγο ο Βασίλης Νανόπουλος , με αφορμή μία ακόμη ματαιωμένη συνεδρίαση του Δ.Σ

Για “σκόπιμη απουσία των δημοτικών συμβούλων σε μια ακόμα προγραμματισμένη και τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κορίνθου” έκανε λόγο , καταγγέλλοντας μάλιστα το γεγονός,  σήμερα ο Δήμαρχος Κορινθίων υπενθυμίζοντας στους συμβούλους πως “η παρουσία τους είναι υποχρέωση που εκπορεύεται από την εκλογή τους και δεν αποτελεί επιλογή προκειμένου να εξυπηρετηθούν μικροπαραταξιακά και εκλογικά οφέλη.” Η δήλωση του δημάρχου γίνεται αφορμή μιας ακόμα συνεδρίασης η οποία δεν κατέστη εφικτό να υλοποιηθεί το απόγευμα της Δευτέρας, με σημαντικά θέματα, ένα εκ των οποίων ήταν και οι επιχορηγήσεις των πολιτιστικών συλλόγων του δήμου Κορινθίων. 

“Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες και να τονίζουμε την απουσία εκείνων  οι οποίοι έχουν υποχρέωση να είναι παρόντες και είτε να ψήφιζουν ή να καταψηφίζουν σε κάθε περίπτωση όμως να παρίστανται.

Το φαινόμενο είναι αρκετών μηνών, καθυστερούν την λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου για μικροπαραταξιακή και εκλογική ωφέλεια  και οι δημότες πρέπει να τα  ξέρουν.”, είπε μεταξύ άλλων ο Β. Νανόπουλος.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ