Για την παιδεία, την καθημερινότητα του πολίτη και την ανάπτυξη της πόλης συζήτησε στην ΕΤΑΔ ο Δήμαρχος Κορινθίων Ν. Σταυρέλης και αναμένονται εξελίξεις

Η επίσκεψή του Δημάρχου Κορινθίων Νίκου Σταυρέλη στην ΕΤΑΔ, την περασμένη εβδομάδα, για θέματα του Δήμου , ήταν εποικοδομητική και αναμένονται θετικές εξελίξεις άμεσα. Ο κος Σταυρέλης κατά την παραμονή του εκεί συζήτησε με τα αρμόδια στελέχη και με τη συμβολή του Υφυπουργού Πολιτισμού κ. Δήμα, για τρία σημαντικά θέματα που έχουν να κάνουν με την παιδεία, τη καθημερινότητα του πολίτη και την ανάπτυξη της πόλης. Συγκεκριμμένα ο δήμαρχος συζήτησε για :

  1. Την παραχώρηση του δημοσίου οικοπέδου έκτασης 900 τ.μ. περίπου στην οδό Δαμασκηνού 24, για την κατασκευή πρότυπου διθέσιου δημοτικού νηπιαγωγείου. Για το θέμα τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις.
  1. Για την παραχώρηση δημοσίου ακινήτου στην συμβολή των οδών Αγίου Νικολάου και Σεφέρη, για δημιουργία χώρου στάθμευσης.
  2. Για την παραχώρηση του δημοσίου κτήματος στο Κοκκώσι Αλμυρής έκτασης 33,5 περίπου στρεμμάτων(χαρακτηρισμένου ως βιότοπου) για τη δημιουργία δημοτικού οικολογικού, αθλητικού και περιβαλλοντικού πάρκου αναψυχής. Οι προοπτικές προοιωνίζονται θετικές.

Μάλιστα ο κος Σταυρέλης ευχαρίστησε πολύ τον Υφυπουργό κύριο Χρήστο Δήμα για τη συμβολή του .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ