Γιορτινό τραπέζι : Θα βάλουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη; Υπουργός Ανάπτυξης : «Έχουμε χαμηλότερες ή ίδιες τιμές σε σχέση με πέρσι”

«Τσιμπημένες» είναι οι τιμές πανελλαδικά  για το φετινό Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, με τους καταναλωτές να περιμένουν να «πέσουν» λίγο οι τιμές όσο πλησιάζουν οι γιορτές. Ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που έχουν αρχίσει τις αγορές τους.

Σε δηλώσεις του ο Υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σρέκας τονίζει  πως «Έχουμε χαμηλότερες ή ίδιες τιμές σε σχέση με πέρσι για το γιορτινό τραπέζι», μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό (ΕΡΤ), ωστόσο  σύμφωνα με την εικόνα των τελευταίων ημερών οι τιμές είναι αυξημένες στα είδη των ημερών.

Η κυβέρνηση έχει βάλει σε εφαρμογή το «Χριστουγεννιάτικο καλάθι» για να βοηθήσει την ελληνική οικογένεια στις αγορές της σε μια σειρά αγαθών και προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες της εορταστικής περιόδου όμως η μάχη είναι δύσκολη και οι φετινές γιορτές θα είναι ακριβότερες σε σχέση με το 2022.

Γαλοπούλα, κοτόπουλο, αρνί και κατσίκι κινούνται ανοδικά, ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις αυξημένες είναι και οι τιμές σε χοιρινό και μοσχάρι. Τα γλυκά των ημερών έχουν επίσης «την τιμή»  τους , αλλά παραμένουν το ίδιο γευστικά και λαχταριστά!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ