Γιώργος Γκιώνης στην hmerisiakorinthou.gr: “Η διοργάνωση καράτε στους Αγίους Θεοδώρους είχε μεγάλο αντίκτυπο στην επισκεψιμότητα τόσο στους Αγίους Θεοδώρους όσο και στο Λουτράκι”

Τα έργα της διώρυγας ξεκίνησαν και αναμένεται να ολοκληρωθούν σταδιακά  ώστε να δοθεί τελικά στην κυκλοφορία πλήρως και να περνούν ελεύθερα τα πλοία από αυτήν και έτσι θα μπει τέλος στην δύσκολη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί λόγω των καταπτώσεων στα πρανή της Διώρυγας.  Και μιας και η Διώρυγα ανήκει στα διοικητικά όρια του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων μιλήσαμε σήμερα με τον δήμαρχο  κ. Γιώργο Γκιώνη  για το μεγάλο αυτό έργο αλλά και για την αθλητική διοργάνωση καράτε που φιλοξενήθηκε αυτές τις ημέρες στους Αγίους Θεοδώρους . Ο κος Γκιώνης είπε στην hmerisiakorinthou.gr :

Γκιώνης: Πραγματοποιήσαμε την περασμένη εβδομάδα επιτόπου επίσκεψη στη διώρυγα όπου παρευρέθηκε ο Υφυπουργός κ. Ταγαράς, τεχνικοί της εταιρείας ΑΚΤΩΡ και οι αντιδήμαρχοι κ. Πέρας και ο κ. Μακρής.
Τα έργα για την αποκατάσταση του Ισθμού  ξεκίνησαν  και η διώρυγα θα είναι ανοιχτή αυτή τη χρονιά από τον Ιούλιο μέχρι τον Σεπτέμβρη για τη διέλευση των πλοίων. Μετά κατά τη διάρκεια του χειμώνα θα κλείσει ώστε να συνεχιστούν τα έργα και θα ξανανοίξει την επόμενη χρονιά από τον Ιούνιο μέχρι τον Σεπτέμβριο. Έπειτα τα έργα θα συνεχιστούν ώστε να ολοκληρωθούν και η διώρυγα θα δοθεί μόνιμα πια το καλοκαίρι του 2024.
Η επένδυση που θα γίνει για την αποκατάσταση της διώρυγας θα ανέρχεται στα 31εκατομμύρια ευρώ.

Δημοσιογράφος: Μπορείτε να μας πείτε δυο λόγια για τους αγώνες καράτε που φιλοξενήθηκαν στους Αγίους Θεοδώρους προηγούμενο διήμερο;

Γκιώνης: Ο δήμος μας πάντα φιλοξενεί αθλητικές διοργανώσεις μία από αυτές ήταν και το διήμερο αγώνων καράτε στους Αγίους Θεοδώρους. Έγινε μία πολύ ωραία διοργάνωση συμμετείχαν πάνω από 400 αθλητές και αυτό βέβαια είχε μεγάλο αντίκτυπο στην επισκεψιμότητα τόσο της πόλης των Αγίων Θεοδώρων όσο και της πόλης του Λουτρακίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ