Γιώργος Γκιώνης στην hmerisiakorinthou.gr : “Το Hellas Rally Raid είναι μια τονωτική “ένεση” στον τουρισμό του Λουτρακίου”

“Ένα μικρό Paris Dakar στο Λουτράκι”

Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη ο αγώνας Hellas Rally Raid που ξεκίνησε χθες το πρωϊ και έχει βάση το Λουτράκι (“Αλεξάνδρειο” ) συνεδριακό κέντρο και εξελίσσεται επί μία εβδομάδα και σε άλλες περιοχές όπως στην Κόρινθο, στο Κιάτο, στην Πάτρα, στη Φθιώτιδα.
Μιλήσαμε με τον Δήμαρχο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων  κ. Γιώργο Γκιώνη ο οποίος μας είπε ότι πρόκειται για έναν αγώνα σαν το Paris Dakar αφού οι αγωνιζόμενοι δεν γνωρίζουν από πριν που θα τρέξουν. Μέσω δορυφόρου παίρνουν εντολή κάθε πρωί για την ειδική διαδρομή στην οποία θα αγωνιστούν.
Οι εκτός δρόμου διαδρομές θα έχουν σύνολο 2.000 χιλιόμετρα και συμμετέχουν 400  αγωνιζόμενοι από 32 χώρες ακόμη και από Καναδά, Αυστραλία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Ο κ. Γκιώνης τόνισε πως γύρω στα 1500 άτομα, μέλη των ομάδων υποστήριξης, έχουν καταλύσει μια εβδομάδα πριν την έναρξη του αγώνα και αυτό είναι μια τονωτική “ένεση” στον τουρισμό του Λουτρακίου μία “ανάσα” από την έναρξη της θερινής σεζόν.

Τ.Κ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ