Γιώργος Γκιώνης: “Το Λουτράκι στηρίζει την Πάλη και φιλοξενεί μεγάλες διοργανώσεις”. Εντυπωσιακή τελετή έναρξης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ολυμπιακής Πάλης Βετεράνων 2023

“Το Λουτράκι στηρίζει την Πάλη και φιλοξενεί μεγάλες διοργανώσεις” δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ολυμπιακής Πάλης Βετεράνων 2023 που ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο που ξεσήκωσε το γεμάτο κλειστό γυμναστήριο του Λουτρακίου “Γ. Γαλανόπουλος”, στο Λουτράκι.

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους ο αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ.Γιάννης Βρούτσης, ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ.Γιώργος Γκιώνης, ο αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πάλης κ.Θοδωρής Χαμάκος, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πάλης κ.Καρλ Μάρτιν Ντίτμαν, ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης κ.Δημήτρης Τραμπάκουλας , ο νεο-εκλεγέντας περιφερειακός σύμβουλος Δυτικού τομέα Αθηνών κ.Βασίλης Λώλος και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Sportcamp Group κ.Σπύρος Καραβούλης.

Στην πρώτη ημέρα των αγώνων οι σπουδαίες αναμετρήσεις κυριάρχησαν, ενώ δεν έλειψαν και οι διακρίσεις, καθώς από ελληνικής πλευράς ο Δημήτρης Αθανασιάδης άγγιξε το βάθρο των νικητών, καταλαμβάνοντας την 5η θέση.

Σε δήλωσή του ο κ. Γ.Βρούτσης είπε: “Ανακοινώνω πως σε ένα μήνα από τώρα, η στέγη της πάλης στο Ολυμπιακό Χωριό θα είναι έτοιμη“.

Την τελετή έναρξης πλαισίωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λουτρακίου “Μελαγκάβι” με παραδοσιακούς χορούς από την Πελοπόννησο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ