Γιώργος Ψυχογιός στον ΣΚΑΪ ΤV: «Ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σημαίνει λύση εφικτή και εφαρμόσιμη”


Σημεία από την συνέντευξη που παραχώρησε χθες Τετάρτη 10/5/2023 ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ Νομού Κορινθίας, Γιώργος Ψυχογιός, στην τηλεοπτική εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ» του ΣΚΑΪ με τους Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο και έτερο προσκεκλημένο τον υποψήφιο βουλευτή ΝΔ Αχαΐας, Ανδρέα Κατσανιώτη.

Το βίντεο της συνέντευξης:

https://www.youtube.com/watch?v=kO07rc-RJdM

Ο κος Ψυχογιός μεταξύ άλλων  τόνισε  πως  “Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει αποδείξει ότι μπορεί να εφαρμόσει ένα κοστολογημένο πρόγραμμα. Το γνωρίζει ο κόσμος. Το γεγονός ότι η παράταξή μας έβγαλε την Ελλάδα από τα μνημόνια, άφησε 37 δις αποθεματικά στα Ταμεία, ρύθμισε το χρέος, κράτησε την κοινωνία όρθια, δεν έγινε τυχαία, αλλά με τεράστια προσπάθεια. Προφανώς υπήρξε και επιβάρυνση των πολιτών, αλλά υπήρξε και πολύ καλή διαχείριση.

Για τις δημοσκοπήσεις: οι δημοσκοπήσεις είναι ένα εργαλείο, μεν, ωστόσο λειτουργούν και ως μέσο χειραγώγησης και επιρροής για να απογοητεύσουν τον κόσμο και δεν αφήνουν περιθώριο στον κόσμο να καταλάβει ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι εφικτό και εφαρμόσιμο. Όμως, οι καθημερινές δημοσκοπήσεις είναι εκείνες που βιώνουμε διά ζώσης.”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ