Γρηγόρης Καρπούζης: «Με την συνεχή έμπρακτη συμπαράσταση της Περιφέρειας στο Νοσοκομείο μας χαλυβδώνεται και το ηθικό του προσωπικού μας και παραδειγματίζεται η κοινωνία μας»

φωτο από παλαιότερο εμβολιασμό του κ. Καρπούζη

Με επιστολή που απέστειλε πριν από λίγες ημέρες ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου Γρηγόρης Καρπούζης εκφράζει τις ευχαριστίες του  προς τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, «για τη συνεχή έμπρακτη συμπαράσταση στο δημόσιο σύστημα Υγείας της Περιφέρειας, στις έκτακτες ανάγκες που διέρχεται η χώρα μας», όπως τονίζει μεταξύ άλλων. .

Ο διοικητής αναφέρεται στην δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού από την Περιφέρεια για την κάλυψη αναγκών που έχουν προκύψει εξ αιτίας της πανδημίας covid-19 και σημειώνει, χαρακτηριστικά:

«Οι πράξεις αυτές αποτελούν απόδειξη της ηθικής και υλικής συμπαράστασής σας στον καθημερινό αγώνα μας για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Με τον τρόπο αυτό, χαλυβδώνεται και το ηθικό του προσωπικού μας και παραδειγματίζεται η κοινωνία μας, ώστε να συνδράμει ακόμα περισσότερο στη μάχη κατά της covid-19»

Να σημειωθεί πως η παροχή εξοπλισμού στο νοσοκομείο της πόλης μας από την πλευρά της Περιφέρειας είναι μεγάλη και έχει γίνει αρκετές φορές μέσα στη πανδημία  .

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ