Γ. Ψυχογιός “Είναι επείγον να γίνει ένα σχέδιο ενίσχυσης και ανασυγκρότησης της Νεμέας και των χωριών της…”

Ο Γιώργος Ψυχογιός βρέθηκε την Παρασκευή στην έναρξη των “Μεγάλων Ημερών Νεμέας” που ολοκληρώνονται σήμερα Κυριακή. Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ δήλωσε πως “οι εκδηλώσεις τις οποίες στηρίζουμε πάντα με την παρουσία μας, επισκιάζονται από τις μεγάλες ζημιές στην αγροτική παραγωγή της περιοχής. Με Ερωτήσεις στη Βουλή ζητάμε άμεσες και δίκαιες αποζημιώσεις για τους παραγωγούς, οι οποίοι αντιμετωπίζουν ζήτημα επιβίωσης.

Χρειάζεται να αξιοποιήσουμε όλα τα εργαλεία και την γνώση, να προωθήσουμε την συνεργασία όλων των μερών της ζώνης της Νεμέας, όμως πρέπει τα πόδια και οι βάσεις που είναι οι παραγωγοί να μείνουν όρθιοι, γιατί αλλιώς το οικοδόμημα καταρρέει…

Είναι επείγον να γίνει ένα σχέδιο ενίσχυσης και ανασυγκρότησης της Νεμέας και των χωριών της, όπως έκανε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ εξασφαλίζοντας χρηματοδότηση για πολλά και κρίσιμα έργα στην περιοχή, όπως το γήπεδο, ο βιολογικός καθαρισμός, το νέο πολιτιστικό Κέντρο, παιδικές χαρές, αγροτικές οδοποιίες και άλλα, κάποια από τα οποία δεν έχουν ακόμα υλοποιηθεί.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ