Γ. Ψυχογιός: “Οι πολίτες δικαιούνται την απονομή της δικαιοσύνης για όλους, αλλά και την κοινωνική δικαιοσύνη”

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό KONTRA και στην εκπομπή “Επί του Πιεστηρίου” όπου ήταν καλεσμένος ο Βουλευτής  του νομού μας και Τομεάρχης Μετανάστευσης & Ασύλου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γ. Ψυχογιός, ανέφερε μεταξύ άλλων:
“Η Ευρωπαία Εισαγγελέας καταμαρτυρά παρακώλυση στην έρευνα για το δυστύχημα των Τεμπών. Η υπόθεση αυτή έχει αρκετά κοινά σημεία με εκείνη της Πύλου, όπου και εκεί έχουμε συσκότιση στο να βρεθούν τα απαραίτητα στοιχεία, για να αποδοθούν ευθύνες.
– Στην Εξεταστική Επιτροπή δεν καλέστηκαν ουσιώδεις και κρίσιμοι μάρτυρες, όπως ο Πρόεδρος των μηχανοδηγών, για να δώσουν την πλήρη εικόνα. Με αυτό τον τρόπο περιορίστηκε το εύρος των καταθέσεων. Και ποιο είναι το αποτέλεσμα; Να πας σε ένα πόρισμα που μιλάει για ανθρώπινα λάθη και όχι για κυβερνητικές παραλείψεις που υπήρξαν, αλλά και άλλα φλέγοντα ερωτήματα. ….
– Θα πρέπει να δούμε σοβαρά και το ψήφισμα των πολιτών, καθώς οφείλει η κυβέρνηση να φέρει εφαρμοστικό Νόμο, ώστε να υλοποιηθεί η συνταγματική πρόβλεψη, που ο ΣΥΡΙΖΑ ως προτείνουσα Βουλή είχε θέσει, σχετικά με την λαϊκή νομοθετική πρωτοβουλία όταν συγκεντρώνονται πάνω από 500.000 υπογραφές πολιτών…
– Στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, η δικαιοσύνη καλείται να σταθεί στο ύψος της, όπως έγινε και με την καταδίκη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, όπου η απόφαση ανέτρεψε πλήρως την τότε εισαγγελική πρόταση.
– Ένα 12χρονο παιδί αφέθηκε μόνο του μετά από αυτή την υπόθεση…”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ