Γ. Ψυχογιός: “Όλοι εμείς στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κρινόμαστε κάθε μέρα…”. “Το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ήταν ένα συνέδριο θέσεων..”

Ο βουλευτής του νομού μας από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώργος Ψυχογιός, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινή Επισκόπηση» του Καναλιού της Βουλής. Ο κος Ψυχογιός είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη που παραχώρησε:

“Το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ήταν ένα συνέδριο θέσεων, από το οποίο προέκυψαν οι βασικές προγραμματικές θέσεις και αρχές που είναι η «ψυχή» μας, είναι η προμετωπίδα που πρέπει να τηρήσουμε και ενόψει των ευρωεκλογών.

Διεκδικούμε διαχρονικά μια άλλη Ευρώπη, των δικαιωμάτων, των λαών, της σύγκλισης και όχι των κρατών, τα οποία από μόνα τους θα παίρνουν αποφάσεις.

Για να υπάρξει ενότητα και συλλογικότητα, εκτός των άλλων, πρέπει να τηρηθούν οι κανόνες από όλους. Αλλά πρέπει και όλοι εμείς να φροντίσουμε ώστε η πολιτική «γραμμή» που χαράσσεται να βγαίνει ενιαία προς τα έξω,  να επιμείνουμε στα βασικά στοιχεία και αρχές του χώρου μας που είναι η πλήρης τήρηση του καταστατικού, η συντροφικότητα, ο σεβασμός και η σύνθεση μέσα από τις αντιθέσεις και το διάλογο μεταξύ διαφορετικών ρευμάτων απόψεων και ιδεών.

Εμείς οι βουλευτές θέλουμε να σταματήσει η εσωστρέφεια, γιατί υποβαθμίζει την εξαιρετική δουλειά που κάνουμε με τον Σωκράτη Φάμελλο μέσα και έξω απ’ τη Βουλή, για όλα τα ζητήματα της ελληνικής κοινωνίας, την αξιοπρεπή διαβίωση, τα δικαιώματα των πολιτών της χώρας.

Πρέπει να υπάρχει μια πολιτική στρατηγική και ένα σχέδιο που θα βάζει στην ατζέντα τα αγροτικά, τα θέματα δικαιοσύνης, το έγκλημα των Τεμπών που βλέπουμε να υπάρχει συγκάλυψη, τα εργασιακά, τα αιτήματα των φοιτητών που έχουν εξεγερθεί και υπερασπίζονται το ίδιο το Σύνταγμα σε τελική ανάλυση.

Όλοι εμείς στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κρινόμαστε κάθε μέρα, όχι μόνο Πρόεδρος και οι βουλευτές, αλλά και τα μέλη μας στην τοπική κοινωνία, στα σωματεία, στους μαζικούς φορείς.

Είναι πλούτος να έχεις ανθρώπους με εμπειρία γύρω σου, οι οποίοι μπορεί να μην έχουν την ίδια ακριβώς άποψη με σένα, αλλά έχουν κοινό στόχο….”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ