Δήμαρχοι, Δημοτικοί σύμβουλοι και πολίτες “φώτισαν το δέντρο της ζωής” του “Δίολκου με τις δικές τους προτάσεις στα “φυλλαράκια” του

“Το δέντρο της ζωής ” “φωτίστηκε”  , η ενημερωτική καμπάνια του Κέντρου πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της Ψυχικής Υγείας “Δίολκος” που ξεκίνησε την Τρίτη και ολοκληρώνεται αύριο Παρασκευή. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη και πολύ χρήσιμη καμπάνια ενημέρωσης και πρόληψης των εξαρτήσεων σε διάφορες πόλεις του νομού μας.

Ξεκίνησε από τα “Καλάμια” , συνεχίστηκε στο Κιάτο ,  την Τρίτη  στο Λουτράκι , χθες με ενημερωτικό περίπτερο στον πεζόδρομο Εθνικής Αντιστάσεως στην Κόρινθο, μπροστά στην Εθνική Τράπεζα. Αύριο Παρασκευή 30 Ιουνίου, ώρα 10.00- 13.00 θα υπάρχει ενημερωτικό περίπτερο στην Πλατεία Αγίου Βλασίου Ξυλοκάστρου, με έντυπο υλικό που θα διανεμηθεί στην περιοχή και πίνακα μηνυμάτων πρόληψης σε αλληλεπίδραση με την κοινότητα.

 Στο Λουτράκι ο Δήμαρχος Γ. Γκιώνης έγραψε την δική του πρόταση στο “Δέντρο της ζωής” (φωτογραφία) . Επίσης έγραψαν Δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και ο πρόεδρος του Δ.Σ. του “Δίολκου” Κωνσταντίνος Κανέλλος, με τα δικά τους μηνύματα για τη ζωή! Επίσης στο Κιάτο την δράση στήριξη ο δήμαρχος Σπύρος Σταματόπουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ