Δεν βάζουν μυαλό! Νέες παραβάσεις , νέα πρόστιμα, νέες συλλήψεις  

  • Πολλοί όπως φαίνεται είναι αυτοί που δεν έχουν καταλάβει ή δεν θέλουν να καταλάβουν πως πρέπει να εφαρμόζουμε όλοι τα μέτρα προστασίας της δημόσιας Υγείας και τα περιοριστικά μέτρα της κυβέρνησης στο εμπόριο και τις επιχειρήσεις , για να μπορέσουμε να περιορίσουμε τα κρούσματα και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.
  • Έτσι κάποιοι συνεχίζουν να παρανομούν . Την Παρασκευή σημειώθηκαν 10 παραβάσεις και 6 συλλήψεις για κανόνες λειτουργίας καταστημάτων, ιδιωτικών επιχειρήσεων κ.λπ. παραβάσεις της σχετικής νομοθεσίας (απαγόρευση λειτουργίας, μη χρήση μάσκας, ποσοστό τ.μ. επιφανείας ανά άτομο, υποχρέωση παρουσίαση πελατών μόνο με ραντεβού – clickaway κ.α.).

Στις παραπάνω περιπτώσεις επιβλήθηκαν τα ακόλουθα διοικητικά πρόστιμα . Συγκεκριμένα:

Στην Αττική,

  • σύλληψη προσωρινά υπευθύνου καφέ – ουζερί και επιβολή προστίμου 5.000 ευρώ και 15νθήμερης αναστολή λειτουργίας,
  • 000 ευρώ και 15νθήμερη αναστολή λειτουργίας σε κομμωτήριο.

Στη Στερεά Ελλάδα, σύλληψη ιδιοκτήτη καφενείου και επιβολή προστίμου 5.000 ευρώ και 15νθήμερης αναστολή λειτουργίας.

Στην Κρήτη, σύλληψη ιδιοκτήτη καφέ – ζαχαροπλαστείου και επιβολή προστίμου 5.000 ευρώ και 15νθήμερης αναστολή λειτουργίας.

Στ o Νότιο Αιγαίο, 3.000 ευρώ και 15νθήμερη αναστολή λειτουργίας σε καφενείο.

Επιπλέον για ιδιωτικές συναθροίσεις,

Στη Θεσσαλονίκη, σύλληψη και επιβολή προστίμου 3.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη οικίας για διοργάνωση ιδιωτικής συνάθροισης και επιβολή προστίμου 300 ευρώ σε (9) άτομα που συμμετείχαν στη συνάθροιση.

Στην Αττική, σύλληψη και από 3.000 ευρώ πρόστιμο σε (2) ιδιοκτήτες οικιών για διοργάνωση ιδιωτικών συναθροίσεων και επιβολή προστίμου 300 ευρώ σε (12) και (6) άτομα, αντίστοιχα, που συμμετείχαν στις συναθροίσεις.

Στην Κρήτη, σύλληψη και από 3.000 ευρώ πρόστιμο σε (2) ιδιοκτήτες οικιών για διοργάνωση ιδιωτικών συναθροίσεων και επιβολή προστίμου 300 ευρώ σε (6) και (3) άτομα, αντίστοιχα, που συμμετείχαν στις συναθροίσεις.

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ