Δημήτρης Πτωχός: “Δε θα σας πω ψέματα, το χάρηκα ιδιαίτερα! Στις Βρυξέλλες βρέθηκα ανάμεσα σε δεκάδες νέες και νέους, φυσικά, τους μίλησα και για την Πελοπόννησο!”

“Δε θα σας πω ψέματα, το χάρηκα ιδιαίτερα! Σήμερα στις Βρυξέλλες βρέθηκα ανάμεσα σε δεκάδες νέες και νέους, που συμμετείχαν στην πρωτοβουλία EUTeens4Green, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας.”, σχολίασε ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός την ημέρα που βρέθηκε στις Βρυξέλλες στην εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας.

Και ο κος Πτωχός συνέχισε: “Πρόκειται για παιδιά που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, με τα οποία συζητήσαμε το ρόλο της νεολαίας στη χάραξη ευρωπαϊκών πολιτικών για το κλίμα, το περιβάλλον, την πράσινη και δίκαιη μετάβαση.

Κι επειδή δεν πρέπει να χάνουμε καμία ευκαιρία να προωθήσουμε τον τόπο μας, φυσικά, τους μίλησα και για την Πελοπόννησο! Ανέλυσα την προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν λίγους μήνες, τις πολιτικές προτεραιότητες μας και το Παρατηρητήριο Κλιματικής Αλλαγής, που θα δημιουργήσει ένα περιβαλλοντικό κέντρο σε περιφερειακό επίπεδο, το οποίο θα χρησιμοποιεί όλα τα εθνικά και περιφερειακά δεδομένα για να σχεδιάζει επεμβάσεις.”

Να σημειωθεί ότι δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου και συζήτησαν για τα έργα και τα συμπεράσματα της πρωτοβουλίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ