Δημιούργησαν αύλακες απορροής και αποστράγγισης των ομβρίων υδάτων για να φύγουν τα νερά της βροχής που πλημμύρισαν αποθήκες επιχείρησης στο Κάτω Διμηνιό

Οι υπηρεσίες του δήμου Σικυωνίων και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος ενημερώθηκαν την περασμένη Παρασκευή, από τον πρόεδρο της Κοινότητας Κάτω Διμηνιού για πλημμυρικά φαινόμενα σε ιδιωτική επιχείρηση, μετά την τελευταία νεροποντή που σημειώθηκε. Αμέσως, κινητοποιήθηκαν για την παροχή βοήθειας και την προστασία της περιουσίας του πολίτη , ενημερώνοντας τον ιδιώτη με τον οποίον συνεργάζεται ο δήμος.

Όπως ενημερώνει η Υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Σικυωνίων μέσω του FB, τα μηχανήματα του ιδιώτη, μετέβησαν στο σημείο και πραγματοποιώντας παρεμβάσεις στην παραλία δημιούργησαν αύλακες απορροής και αποστράγγισης των ομβρίων υδάτων που είχαν κατακλύσει το χώρο αποθήκευσης της επιχείρησης.

“Αυτή είναι η καθαρή αλήθεια για το περιστατικό της Παρασκευής στο Κάτω Διμηνιό και αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίον οι υπηρεσίες του δήμου Σικυωνίων υπηρετούν και συντρέχουν τους δημότες κάθε φορά που θα χρειαστεί.” καταλήγει η ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ