Δυο πρωταθλήματα Ελλάδος στο μπιλιάρδο για την κορινθιακή ομάδα του “Πήγασου” !

“Δυο πρωταθλήματα Ελλάδος για τον “ΠΗΓΑΣΟ” στο μπιλιάρδο!”

Όπως διαβάζουμε η κορινθιακή ομάδα του μπιλιάρδου “Πήγασος” τα πήγε πολύ καλά την αγωνιστική χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε και συνεχίζει με συνεχείς προπονήσεις για τη νέα. Αναφέρει το δελτίο Τύπου:

“Με την απονομή των κυπέλλων και των μεταλλίων στην εκδήλωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλημάτων Ακριβείας (Ε.Ο.Α.Α) στην οποία ανήκει το άθλημα του μπιλιάρδου, έκλεισε εχθές 13/09/1023 η αγωνιστική χρονιά.

Συνολικά:

Ένα χρυσό μετάλλιο για την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ατομικού στο στυλ του Ελευθέρου από τον αθλητή Χρήστο Βαζούρα.

Ένα χρυσό μετάλλιο για την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ατομικού στο στυλ των τρισπόντων από τον αθλητή Δημήτρη Μούτσο.

Ένα χάλκινο μετάλλιο για την Τρίτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ομαδικού της Γ κατηγορίας για την ομάδα της Γ1 (Κωνσταντίνος Αργυρίου, Σωτήρης Ηλιόπουλος, Αντώνης Μαστρογιάννης, Στέφανος Τσώτος, Σωκράτης Φραγκιάς).

Τρεις προβιβασμοί κατηγορίας για τους αθλητές Κωνσταντίνο Αργυρίου και Σωτήρη Ηλιόπουλο (από την Δ στην Γ)  και Δημήτρη Μούτσο (από την Β στην Α).

Η επόμενη αγωνιστική σεζόν είναι σε έναν μήνα κοντά στην έναρξή της. Οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΠΗΓΑΣΟΥ προπονούνται καθημερινά για να εκπροσωπήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το Κορινθιακό μπιλιάρδο!”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ