Δ. Μανωλάκης: “Σας καλώ όπως δώσατε ένα βροντερό παρόν στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου, να δώσετε το ίδιο βροντερό παρόν και στις κάλπες”

Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κορινθίων, με τον συνδυασμό του Νίκου Σταυρέλη , Δημήτρης Μανωλάκης αναφέρει με την ευκαιρία των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού προχθές  Παρασκευή :

“Πραγματοποιήθηκαν χθες τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της «Πνοής Δημιουργίας» που έχω την τιμή να είμαι υποψήφιος στα ψηφοδέλτιά της.

Με τον Επικεφαλής, Νίκο Σταυρέλη στο τιμόνι και όλους εμάς συστρατευμένους στην κοινή προσπάθεια για μια άλλου τύπου, ήθους, και προοπτικής Δημοτική αρχή, με επίκεντρο τον πολίτη μιας πόλης που της αξίζει να είναι ανάμεσα στους πρώτους δήμους της χώρας.

Τέλος στην εσωστρέφεια, στην αλαζονεία και στην νοοτροπία μιας δημοτικής αρχής αποκομμένης από τον συμπολίτη μας και τα προβλήματα της καθημερινότητάς του.

Σας καλώ λοιπόν όπως δώσατε ένα βροντερό παρόν στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου, να δώσετε το ίδιο βροντερό παρόν και στις κάλπες για μια μεγαλειώδη νίκη ανάπτυξης και ελπίδας!

Σας ευχαριστώ πολύ!

Δημήτρης Μανωλάκης Δημοτικός Σύμβουλος «Πνοή Δημιουργίας»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ