Εγκαίρως πρέπει να εγγραφούν οι επιτυχόντες στα δημόσια Ι.Ε.Κ

Για να εγγραφούν στα Δημόσια ΙΕΚ του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων που πέτυχαν οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν Αίτηση Εγγραφής . ‘Οσοι επιτυχόντες υποψήφιοι δεν προσέλθουν εντός της καθορισμένης προθεσμίας, αυτόματα θα θεωρηθούν ότι δεν επιθυμούν να εγγραφούν.

Το Υπουργείο καλεί να εγγραφούν οι επιτυχόντες υποψήφιοι που υπέβαλαν παράλληλο μηχανογραφικό. Θα πρέπει  να προσέλθουν απαραιτήτως στα Δημόσια ΙΕΚ του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων επιτυχίας τους για να υποβάλουν Αίτηση Εγγραφής. Για πληροφορίες σχετικά με τις ώρες λειτουργίας των ΙΕΚ και την οργάνωση της προσέλευσης θα πρέπει να απευθύνεστε στα ΙΕΚ1 επιτυχίας. Στοιχεία επικοινωνίας των κατά τόπους ΙΕΚ μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://michanografiko-diek.it.minedu.gov.gr/index.php/site/contact.

Οι κενές θέσεις που θα δημιουργηθούν, θα διατεθούν προς κάλυψη από τη διαδικασία αιτήσεων του Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το άρθρο 25 του ν.4763/2020 και τον Κανονισμό Λειτουργίας των Ι.Ε.Κ.. Υπενθυμίζεται ότι απαγορεύεται η εγγραφή του υποψηφίου ταυτόχρονα σε σχολή, τμήμα ή εισαγωγική κατεύθυνση ΑΕΙ και σε Δημόσιο ΙΕΚ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ