Εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Εσωτερικών οι θέσεις που είχε ζητήσει το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κορινθίων – Πίνακες

Εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Εσωτερικών οι θέσεις που είχε ζητήσει το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κορινθίων για την Β φάση της κινητικότητας. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του σήμερα ο κ. Μιχάλης Παρασκευάς: “Στο Κέντρο κοινωνικής πολιτικής έχουμε επιδοθεί σε αγώνα δρόμου ώστε μέχρι την λήξη τις θητείας μας να παραδώσουμε ένα νομικό πρόσωπο πρότυπο από κάθε πλευρά.
Μια από αυτές της πλευρές είναι και η άρτια στελέχωση του από το αναγκαίο σε όλες τις δομές αρμοδιότητας μας.Είμαι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσω ότι εγκρίθηκαν από το υπουργείο εσωτερικών όλες οι θέσεις που είχαμε αιτηθεί στην Β φάση της κινητικότητας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον υφυπουργό μας Χρίστο Δήμα για την συμπαράσταση του και την καταληκτική συμβολή του για την καθολοκληριαν αποδοχή του αιτήματος μας από το αρμόδιο υπουργείο!. Σας παραθέτω τον πίνακα για τους ενδιαφερόμενους!!!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ