Εθελοντές και εθελόντριες παρουσίασαν στον Γ. Ψυχογιό την τελευταία δράση τους για τον καθαρισμό των παραλιών από τις γόπες των τσιγάρων

N2032

Εθελοντές και εθελόντριες του προγράμματος European Solidarity Corps Greece και του Orfeas Organisation, μαζί με την υπεύθυνη Eva Namor, παρουσίασαν στο Ξυλόκαστρο στον Γιώργο Ψυχογιό την τελευταία δράση τους για τον καθαρισμό των παραλιών της περιοχής από γόπες τσιγάρων . Ταυτόχρονα έδωσαν στον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ έναν κώνο συλλογής.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που χρόνια “τρέχει” στο Ξυλόκαστρο με πολλές και σημαντικές δράσεις, με νέους και νέες από τη μία άκρη της Ευρώπης ως την άλλη, αναφέρει ο κος Ψυχογιός και προσθέτει: “Μίλησα και ευχαρίστησα τα παιδιά ευχόμενος καλή διαμονή λέγοντας, επίσης, ότι εμείς συμβάλουμε στο να αναπτυχθεί κοινωνική συνείδηση ώστε να μειώσουμε τα απορρίμματα στις παραλίες και τις θάλασσες, αλλά και η Πολιτεία να προσλάβει προσωπικό για να καλύπτει αυτές τις εργασίες. Μια ωραία και τυχαία συνάντηση στη Συκιά, λίγο πριν από μια γρήγορη βουτιά.”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ