Εκτοξεύτηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού  και στην Κορινθία: 19 νέες  μολύνσεις – Μήπως μπήκαμε στο τρίτο κύμα της πανδημίας;

Εντείνεται η  ανησυχία  από τον αριθμό των κρουσμάτων του τελευταίου 24ωρου στη Κορινθία αλλά και σε όλη τη χώρα.  19 νέες επιβεβαιώσεις περιπτώσεις του κορωνοϊού  καταγράφηκαν στο νομό μας , ενώ συνολικά στη χώρα 1261.   Στην Αττική εντοπίζονται 649 νέες μολύνσεις  ενώ στη Θεσσαλονίκη 126 κρούσματα. Συναγερμός έχει σημάνει και  σε άλλες περιοχές όπως στην Αχαΐα με 64 κρούσματα, στη  Λάρισα και Χαλκιδική και στην Εύβοια.

Αν τα κρούσματα συνεχίζουν να είναι αυξημένα στην Κορίνθια, τότε  ίσως να έχει έρθει το τρίτο κύμα πανδημίας , όπως  το ίδιο σκέφτονται  και  ανησυχούν για  όλη τη χώρα οι επιστήμονες. Οι επόμενες ημέρες είναι κρίσιμες για την πορεία της πανδημίας , καθώς ο αριθμός των κρουσμάτων θα δείξει αν τελικά έχουμε μπει στο τρίτο κύμα. Και το ερώτημα φυσικά είναι πώς θα καταφέρουμε να το ξεπεράσουμε και αυτό; Αναμένονται νέα μέτρα που μάλλον θα είναι ακόμη πιο σκληρά.!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ