Ενδιαφέρει τους Κορίνθιους μελισσοκόμους: Πλήρης ψηφιοποίηση στον κλάδο – Η πρώτη ατομική ψηφιακή μελισσοκομική ταυτότητα

Η ψηφιοποίηση  τώρα και στον κλάδο της ελληνικής μελισσοκομίας . Αυτή την εβδομάδα έγινε η παράδοση της πρώτης ατομικής ψηφιακής μελισσοκομικής ταυτότητας στον πρόεδρο  της Ομοσπονδίας Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδος (ΟΜΣΕ) κ.Αναστάσιο Ποντίκη από τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Σίμο Κεδίκογλου.

Με τη συμβολική όσο και ουσιαστική αυτή κίνηση, ο κ. Κεδίκογλου θέλησε να καταδείξει όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του, τη σημασία που αποδίδει στον δυναμικό αυτό τομέα της πρωτογενούς παραγωγής και να επιβεβαιώσει ότι από τη πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά του, έθεσε μεταξύ των βασικών του προτεραιοτήτων, τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κλάδου με σκοπό την ανάδειξη της αξίας του ελληνικού μελιού. Προς αυτή την κατεύθυνση, της ανάδειξης, προστασίας αλλά και επίλυσης των προβλημάτων του κλάδου, κινήθηκε και η διευρυμένη σύσκεψη υπό τον κ. Κεδίκολγου που συγκάλεσε με υπηρεσιακούς παράγοντες και αρμόδιους φορείς. Στη διάρκεια της σύσκεψης, η οποία θα επαναλαμβάνεται σε τακτά διαστήματα, τέθηκαν προς επίλυση σειρά θεμάτων που αφορούν: στην ευημερία και προστασία του κλάδου όπως η εμπορία, διάθεση, συσκευασία μελιού, στο ζήτημα της επιστρεπτέας προκαταβολής, στην αναζήτηση περαιτέρω ενίσχυσης της εγχώριας μελισσοκομίας, στη δυνατότητα διορθωτικών κινήσεων στο Ηλεκτρονικό Μελισσοκομικό Μητρώο και στο ισοζύγιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ