Ενισχύονται με εργαστηριακό εξοπλισμό το 1ο Ημερήσιο ΕΠΑΛ Νεμέας, 1ο Ε.Κ.  Λουτρακίου και 1ο Ε.Κ. Κιάτου

Το 1ο Ημερήσιο ΕΠΑΛ Νεμέας, 1ο Ε.Κ.  Λουτρακίου, 1ο Ε.Κ. Κιάτου συμπεριλαμβάνονται στα ΕΠΑΛ που ενισχύονται με απόφαση του Παναγιώτη Νίκα.  Αφορά την προμήθεια και εγκατάσταση εργαστηριακού εξοπλισμού .Πρόκειται για την πράξη “Αναβάθμιση των υποδομών δευτεροβάθμιας επαγγελματικής εκπαίδευσης – εξοπλισμός”  που εντάχθηκε με απόφαση του Περιφερειάρχη  στο ΠΕΠ Πελοποννήσου, με δικαιούχο το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και προϋπολογισμό 11.579.305 ευρώ .

Η πράξη αφορά  στην ενίσχυση των εργαστηριακών υποδομών στην επαγγελματική εκπαίδευση και επιπλέον, επιδιώκεται η δημιουργία θετικών συνθηκών και η διασφάλιση ίσων ευκαιριών πρόσβασης στην αξιοποίηση των σύγχρονων τεχνολογιών από όλους όσοι μετέχουν στο εκπαιδευτικό σύστημα, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Συνοπτικά, η εν λόγω πράξη προβλέπει την προμήθεια και εγκατάσταση εργαστηριακού εξοπλισμού σε 17 σχολικές μονάδες επαγγελματικής εκπαίδευσης της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Η πράξη ενίσχυσης θα υλοποιηθεί από τον Ιούνιο του 2022 μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2023.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ