Επίσκεψη του Χαράλαμπου Κασίμη στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου. Τί συζήτησε με τον Πρόεδρο Κώστα Κατεμή, εν ‘όψει των Ευρωεκλογών

Συνεχίζοντας τις επαφές του εν ‘όψει των Ευρωεκλογών, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της “Νέας Αριστεράς” Χαράλαμπος Κασίμης, συνοδευόμενος από τη δικηγόρο Γεωργία Σμυρνιώτη, επισκέφθηκε την περασμένη Πέμπτη το Εργατικό Κέντρο Κορίνθου όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Ε.Κ. Κώστα Κατεμή.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, μεταξύ άλλων, για τη συνάντηση, ο  κ. Κατεμής ενημέρωσε τον κ. Κασίμη για τα προβλήματα των εργαζομένων του νομού, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ανεργία στο Νομό , όπως επίσης στην ανάγκη των επιχειρήσεων για εξειδικευμένο προσωπικό.

Στη συνέχεια συζητήθηκαν οι αυξήσεις των μισθών, με τον κ. Κασίμη να αναπτύσσει   τις θέσεις του κόμματος του για τα εργασιακά, ενώ αναφέρθηκε στα “επιτεύγματα της κυβέρνησης 2015 – 2019 και ιδίως στην δραστηριότητα και στην στελέχωση της τότε Επιθεώρησης Εργασίας με ικανότατα στελέχη και επισήμανε την ανάγκη να εκπροσωπηθεί η Ελλάδα στο Ευρωκοινοβούλιο από έμπειρους πολιτικά και καταρτισμένους σε τεχνικά θέματα ευρωβουλευτές, δεδομένου ότι μεγάλο ποσοστό των αποφάσεων πλέον λαμβάνεται στην Ευρώπη”, όπως είπε.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ