Επενδύσεις, έργα υποδομής, νέες θέσεις εργασίας, προστασία του περιβάλλοντος τα οφέλη από τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια στην Κορινθία

Η παρουσίαση των Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων σε δήμους της Κορινθίας, όπως Κορινθίων και Νεμέας , που πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγες ημέρες, με αναφορές και στα μεγάλα έργα υποδομής που εξελίσσονται στις περιοχές αυτές, δίνουν μια σαφή εικόνα των δυνατοτήτων που έχουν αυτές οι περιοχές να αναπτυχθούν μέσα από μια σωστή χωροθέτηση. Τα οφέλη είναι πολλά .

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο αρμόδιος Υφυπουργός κ. Νίκος Ταγαράς : “Η Πολεοδομική και Χωροταξική Μεταρρύθμιση της Χώρας υλοποιείται από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και χρηματοδοτείται με περισσότερα από 400 εκατομμύρια € από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και ορίζοντα ολοκλήρωσης το τέλος του 2025. Αποτελεί ίσως τη σημαντικότερη μεταρρύθμιση που συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα και πρόκειται να καθορίσει το αναπτυξιακό μέλλον του Τόπου μας.

Μέσα από την τάξη στο χώρο και τον ορθολογιστικό σχεδιασμό ανοίγουμε το δρόμο για επενδύσεις και έργα υποδομής, δημιουργούμε νέες θέσεις εργασίας και προστατεύουμε αποτελεσματικά το περιβάλλον.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ