Επιβεβαιώθηκε η πολύ καλή συνεργασία Περιφέρειας – Αστυνομίας στη συνάντηση Περιφερειάρχη Π. Νίκα – Αντιστράτηγου Μ. Καραμαλάκη

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, επισκέφθηκε χθες Σάββατο 15 Μαΐου, τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου και πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων και επαφών με τοπικούς Φορείς, υπηρεσιακούς παράγοντες και εκπροσώπους συνδικαλιστικών ενώσεων.

Όπως αναφέρει , μεταξύ άλλων, το δελτίο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, “τον κ. Αρχηγό, υποδέχθηκε στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής, Ταξίαρχος Παναγιώτης Πούπουζας. Ακολούθησαν συσκέψεις με τους Διευθυντές των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας και τους βοηθούς αυτών καθώς και με τους διοικητές των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αρκαδίας.

Ο κ. Αρχηγός ενημερώθηκε αναλυτικά για τα θέματα που απασχολούν το προσωπικό των τοπικών Υπηρεσιών και τους πολίτες των περιοχών αυτών. Στο πλαίσιο αυτό έδωσε τις απαραίτητες οδηγίες και κατευθύνσεις για τη βέλτιστη διαχείρισή τους.

Συγκεκριμένα, με σκοπό τη συνεχόμενη αναβάθμιση του παραγόμενου αστυνομικού έργου, ζήτησε να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στον τρόπο που πρέπει να λειτουργούν και να ανταποκρίνονται στα καθήκοντά τους οι αστυνομικοί, προς όφελος της καθημερινότητας των πολιτών και της κοινωνικής ανάπτυξης. Επεσήμανε ακόμα τη συνεχή προσπάθεια που καταβάλλεται για τη μείωση του φόρτου εργασίας, μέσω του εφοδιασμού των Υπηρεσιών με νέα μέσα και σύγχρονη τεχνολογία καθώς και το σχεδιασμό που υπάρχει για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών Υγείας στο προσωπικό.

Ακολούθησαν διαδοχικές συναντήσεις , ενώ μετέβη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου όπου συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Νίκα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, ενώ επισημάνθηκε η πολύ καλή συνεργασία της Περιφέρειας με τις αστυνομικές υπηρεσίες και η ενίσχυση των αστυνομικών υπηρεσιών με νέα περιπολικά οχήματα, μέσω των προγραμμάτων ΕΣΠΑ.”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ