Επιστολή διαμαρτυρίας κατοίκου της περιοχής “Κανταρέ” προς την Δημοτική Αρχή Κορινθίων για την καθαριότητα

Την παρακάτω επιστολή, απευθυνόμενη στην Δημοτική Αρχή Κορινθίων, λάβαμε από τον αναγνώστη μας, κάτοικο της περιοχής “Κανταρέ”, στην Κόρινθο κο Κώστα Καρύδη για την καθαριότητα της περιοχής :

“Κυρίες και κύριοι σας εύχομαι Χρόνια Πολλά και Καλή χρονιά.

Είμαι κάτοικος της περιοχής ΚΑΝΤΑΡΕ και μέχρι την Κυριακή (Εδω και πάρα πολλές βδομάδες) είχαν μαζευτεί πολλά σκουπίδια τόσο σε κάδους όσο και στον χώρο τα οποία ΠΟΤΕ δεν έχετε μαζέψει.

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο για αυτές τις ημέρες. Στο παρελθόν υπήρχαν διαχρονικά προβλήματα αποκατάστασης της καθαριότητας στην περιοχή δίπλα ακριβώς από τους αρχαίους τάφους που υποτίθεται ότι θα πρέπει να ήταν στοιχειωδώς πιο καθαρά.

Θεωρώ ότι είναι ανεπίτρεπτο ιδιαίτερα και τις ημέρες των εορτών να είναι μαζεμένα τόσα σκουπίδια και κλαριά, χόρτα κλπ και να μην κάνετε κάτι για την καθαριότητα του χώρου.

Σας επισυνάπτω μόνο 3 από τις φωτογραφίες και βίντεο που έχω τραβήξει (δυστυχώς είναι μεγάλα αρχεία) για να δείτε και οι ίδιοι μερικώς το τεράστιο πρόβλημα που πιάνει αρκετά μεγάλη έκταση. Μέχρι και παρατημένο όχημα βρίσκεται στο σημείο που μεγιστοποιεί το πρόβλημα της καθαριότητας και της μόλυνσης.

Γενικά η περιοχή του Κανταρέ πάντα θεωρούταν “προβληματική” για τον δήμο Κορίνθου εξ όσων γνωρίζω και ποτέ δεν δινόταν η πρέπουσα σημασία στα προβλήματα που προέκυπταν ακόμα και πέρα από την καθαριότητα.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν περνάνε τα απορριμματοφόρα για τα σκουπίδια (όποτε), οι οδηγοί δεν ενημερώνουν (γιατί αν το έκαναν και δεν δύναται την σημασία που έπρεπε θα ήταν ακόμα χειρότερα) για το πρόβλημα της περιοχής με σκοπό την αποκατάσταση της καθαριότητας.

Προφανώς και μπορώ να σας στείλω, όταν και εφόσον θέλετε και τα υπόλοιπα στοιχεία που έχω στην διάθεση μου.

Θα σας παρακαλούσα για την άμεση καθαριότητα του χώρου.

Με εκτίμηση

Κώστας Καρύδης”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ