Εύκολα σπιτικά corn dog (κορν ντογκ)

 Υλικά Συνταγής
     2 ⅓ φλ. καλαμποκάλευρο
    1 ⅓ αλεύρι για όλες χρήσεις
    2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
    1 κ.γ. αλάτι
    πιπέρι
    4 μεγάλα αυγά χτυπημένα
    1 ½ φλ. γάλα
    3 κ.σ. ζάχαρη
    12 λουκάνικα για hot dog
    ξυλάκια για σουβλάκι
    σπορέλαιο για το τηγάνισμα
    Για το σερβίρισμα
    μουστάρδα
    κέτσαπ
 Εκτέλεση
Βάζουμε πρώτα σε μπολ το καλαμποκάλευρο, το αλεύρι και τη ζάχαρη. Προσθέτουμε το baking powder, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε για να φτιάξουμε τα corn dog.
  Προσθέτουμε τα αυγά και το γάλα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
 Στο μεταξύ ζεσταίνουμε λάδι για τηγάνισμα σε βαθιά κατσαρόλα.
 Σκουπίζουμε τα λουκάνικα σε απορροφητικό χαρτί, τα περνάμε σε ξύλο για σουβλάκι κατά μήκος από άκρη σε άκρη και τα πανάρουμε στο αλεύρι.
Τα βουτάμε στο χυλό. Φροντίζουμε να καλυφθούν καλά με τον χυλό. Τα κρατάμε κάθετα να στραγγίζει ο χυλός. Κρατώντας από το ξυλάκι τα βυθίζουμε στο καυτό λάδι.
Τηγανίζουμε για 6-7΄ να ροδίσει η κρούστα. Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Όμοια φτιάχνουμε και τα υπόλοιπα.
Σερβίρουμε τα corn dog σε λαδόκολλα με μουστάρδα και κέτσαπ.
www.argiro.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ