Τηλεδιάσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα με τον Περιφερειάρχη για την αξιολόγηση της κατάστασης που προκάλεσε η κακοκαιρία στην Κορινθία

Τηλεδιάσκεψη – σύσκεψη υπό τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα πραγματοποιήθηκε  σήμερα το πρωί στην Περιφερειακή μας Ενότητα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έφερε η κακοκαιρία «Ελπίς» στο νομό μας .

Ύστερα από υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να μείνει το περιφερειακό και διαδημοτικό δίκτυο ανοιχτό, επιτεύχθηκε το μεγαλύτερο μέρος του εθνικού και επαρχιακού δικτύου να είναι προσβάσιμο. Σε κάποια σημεία είναι υποχρεωτική η χρήση αλυσίδων, ωστόσο αντιμετωπίσθηκαν προβλήματα στους δρόμους Περαχώρα Πίσια Σχοίνο Σοφικό Αγγελόκαστρο, και σε κάποια χωριά της Νεμέας, όπως επισημάνθηκε.

Η Αντιπεριφερειάρχης  κα Κόρκα ευχαρίστησε για την συνεργασία τους με την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας τους συνεργάτες, την Αστυνομία, την Πολιτική Προστασία, τους Δήμους και κάθε άλλο εμπλεκόμενο φορέα.

Παρόντες στη συνάντηση εκτός από την Αντιπεριφερειάρχη  ήταν ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας και Αλληλεγγύης κ. Αναστάσιος Γκιολής και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κ. Χάρης Βυτινιώτης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ