Η ανακοίνωση του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής Δ. Κορινθίων προς τους γονείς για την ένταξη παιδιών στην προσχολική εκπαίδευση κλπ

Όπως ενημερώνει τους γονείς, με σημερινή ανακοίνωσή του το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής  του Δήμου Κορινθίων  “εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Δράσης “Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση
καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης” που αφορούν βρεφονηπιακούς , παιδικούς σταθμούς και Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης .
Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα και εφόσον είστε δικαιούχοι να εκτυπώσετε το VOUCHER στον παρακάτω σύνδεσμο :
https://www.eetaa.gr/results/results_2022/goneis_ori_select.php
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΕΤΑΑ : Οι εγγραφές των ωφελούμενων – κατόχων voucher στις δομές, θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 2/9.
Προκειμένου να διευκολυνθεί η περαιτέρω διαδικασία εγγραφής τόσο στους δημοτικούς παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας , όσο και στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά 5-12 ετών , παρακαλείσθε όπως αποστείλετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το Voucher και στοιχεία επικοινωνίας στη δομή για την οποία σας ενδιαφέρει η εγγραφή .
Θα επικοινωνήσουν μαζί σας από το Φορέα , προκειμένου να προγραμματιστεί ραντεβού για την ολοκλήρωση της διαδικασίας και την υπογραφή της σχετικής σύμβασης .
ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ