“Η Διόνη Καρόκη, δημιουργός της μεθόδου SACRED VOICE, μας βοηθά να απελευθερώσουμε την εσωτερική μας δύναμη, να βρούμε την αρμονία και την αυθεντικότητά μας, στο Ξυλόκαστρο”

Δελτίο Τύπου 

Η Διόνη Καρόκη, δημιουργός της μεθόδου SACRED VOICE μας βοηθά, μέσα από τις δραστηριότητες του εργαστηρίου, να απελευθερώσουμε την εσωτερική μας δύναμη, να βρούμε την αρμονία και την αυθεντικότητά μας.

Η Sacred Voice Method προσφέρει μια εμβληματική εμπειρία μέσα από το πρόγραμμα Inner Power, έτοιμο να μεταμορφώσει τον πραγματικό μας εαυτό και να μας προσφέρει μια ολοκληρωτική κάθαρση της ψυχής.

Συμμετέχοντας σε δραστηριότητες που ενσωματώνουν ήχο, κίνηση και μουσική, και με την ειδική καθοδήγηση της Διόνης Καρόκη, ανακαλύπτουμε την ζωτική μας ενέργεια, απαλλαγμένοι από σωματικούς και συναισθηματικούς πόνους, αποκτώντας βαθύτερη αυτογνωσία και αληθινή σύνδεση.

Το Inner Power υπερβαίνει τα όρια ενός τυπικού εργαστηρίου και αποτελεί μια καταλυτική εμπειρία σχεδιασμένη να αναζωπυρώσει τη χαρά της ζωής, την αγάπη και την εμπιστοσύνη.

Το εργαστήριο λαμβάνει χώρα στο Κτήμα Νοόσφαιρα Wellness & Retreat Center δίπλα στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας από την Παρασκευή 28 μέχρι και την Κυριακή 30 Ιουνίου 2024.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ