Η καταπληκτική Ναταλία Πιθαμούδη (μαθήτρια κλαρινέτου)είναι η νικήτρια του πρώτου διαγωνισμού Πνευστών Οργάνων της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Λουτρακίου

Η καταπληκτική Ναταλία Πιθαμούδη, μαθήτρια στην τάξη του κλαρινέτου, είναι η νικήτρια του πρώτου διαγωνισμού Πνευστών Οργάνων της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Λουτρακίου, στη μνήμη της Αγάθης Λέκκα Γεωργακοπούλου που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και συγκίνηση την Κυριακή 7 Απριλίου 2024 .

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης κ. Θεώνη Μαυροματίδου, οι γονείς των συμμετεχόντων μαθητών και μουσικοί της Φιλαρμονικής.

Στη χθεσινή ακρόαση συμμετείχαν εννέα (9) συνολικά μαθητές της Φιλαρμονικής.

Την επιτροπή αποτέλεσαν οι καθηγητές του μουσικού σώματος, κ.κ. Χρήστος Καλούδης, Γιάννης Καΐκης, Σάκης Μυρώνης, Νίκος Κωνσταντέλος, ο καθηγητής Κλαρινέτου του Μουσικού Σχολείου Κορίνθου κ. Αλέξανδρος Σαχπατζίδης και ως Πρόεδρος, ο Διεθνούς φήμης Κλαρινετίστας κ. Σπύρος Μουρίκης.

Τους μουσικούς συνόδεψε στο Πιάνο η Χρύσα Γρένδα.

Έπειτα από απόφαση της επιτροπής, αναδείχθηκε νικήτρια του διαγωνισμού η Ναταλία Πιθαμούδη. Η Ναταλία είναι μαθήτρια του Αρχιμουσικού Πελοπίδα Μαυρόπουλου στην τάξη του Κλαρινέτου και φοιτά στη Β’ Γυμνασίου στο Μουσικό Σχολείο Κορίνθου. Ερμήνευσε από μνήμης το Solo De Concours του Rabaud, έργο σολιστικό, ιδιαίτερα απαιτητικό και δεξιοτεχνικό.

Ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης συνεχάρη τους διαγωνιζόμενους για το ταλέντο τους και το υψηλό επίπεδο μουσικής παιδείας, όλους τους μουσικούς αλλά και τους καθηγητές τους και ευχαρίστησε θερμά την οικογένεια Λέκκα Γεωργακοπούλου για τη γενναιόδωρη προσφορά της. Κλείνοντας τον χαιρετισμό του, τόνισε για ακόμα μια φορά πως ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων θα συνεχίζει να στηρίζει εμπράκτως το μουσικό σώμα με κάθε πρόσφορο μέσο για την περαιτέρω ενίσχυση της δράσης της Φιλαρμονικής.

Και ο Δήμος δίνει “Θερμά Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και στη νικήτρια του διαγωνισμού. Καλή Πρόοδο και Καλή σταδιοδρομία!” και από εμάς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ