Η κωμωδία «La Nona» στο νέο θέατρο «Ειρήνη Παπά» – Διαγωνίζεται μαζί με άλλες 8 ομάδες στο 18ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Κορίνθου

Στα πλαίσια του 18ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Κορίνθου, οι Υπερφωτισμένοι Δήμου Φυλής παρουσιάζουν τη μεγάλη θεατρική επιτυχία της ομάδας, «La Nona» (Η γιαγιά). Πρόκειται για την αξεπέραστη «μαύρη» κωμωδία του Roberto Cossa, σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής της οποίας είναι ο Γιάννης Γαλανόπουλος. Η παράσταση ανεβαίνει με την υποστήριξη του Δήμου Φυλής την Παρασκευή 29 Ιουλίου στις 9:00 μ.μ., στο νεόκτιστο θέατρο «Ειρήνη Παπά» στο Χιλιομόδι, με είσοδο ελεύθερη.

 Οι Υπερφωτισμένοι παρουσίασαν τον Ιούλιο με επιτυχία το έργο τους στους Δήμους Ελληνικού – Αργυρούπολης, Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Μεταμόρφωσης, Βριλησσίων ενώ την Παρασκευή 29 Ιουλίου η παράσταση έχει προκριθεί και διαγωνίζεται μαζί με άλλες 8 ομάδες στο 18ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Κορίνθου, το οποίο ξεκίνησε στις 22 Ιουλίου και διεξάγεται στο νεόκτιστο ανοιχτό θέατρο Ειρήνη Παπά, στον τόπο καταγωγής της ηθοποιού, το Χιλιομόδι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ