Η μαθητική ορχήστρα του “Καλογεροπούλειου” Ιδρύματος θα ερμηνεύσει το βράδυ της 25ης Απριλίου στην Υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας στην Κόρινθο

…Στων ευγενών Αγώνων λάμψε την ορμή,

και με τ’ αμάραντο στεφάνωσε κλωνάρι…

Η μαθητική ορχήστρα του Καλογεροπούλειου Ιδρύματος “Kaloy Youth Orchestra” σε μουσική διεύθυνση του κ. Παναγιώτη Θεοδοσίου θα ερμηνεύσει το βράδυ της 25ης Απριλίου στην Υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα , στο προοίμιο της εκδήλωσης θα ερμηνεύσει τα δύο πρώτα τραγούδια που έχουν επικό χαρακτήρα, ενώ στη συνέχεια θα κάνει τη μουσική επωδό της εκδήλωσης με τα υπόλοιπα τρία κομμάτια.
O’ Fortuna, Carl Orff 🇩🇪
Jupiter (excerpt), G. Holst 🇬🇧
Gymnopedie n.1, E. Satie 🇫🇷
Βαρκαρόλα, Π. Θεοδοσίου 🇬🇷
Ηπειρώτικος, Ν. Σκαλκώτας 🇬🇷
Λίγα λόγια για τη Νεανική Ορχήστρα Καλογεροπούλειου “Kaloy’s
Youth Orchestra”

“H Νεανική Μαθητική Ορχήστρα του Καλογεροπούλειου Ωδείου/Ιδρύματος Τεχνών και Πολιτισμού ιδρύθηκε το 2020 από τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Ωδείου Παναγιώτη Θεοδοσίου στα πλαίσια των αναγκών της σύμπραξης μεταξύ των σπουδαστών του, αλλά και ως πραγμάτωση του στόχου που ο αείμνηστος ιδρυτής Νικόλαος Καλογερόπουλος είχε εξ αρχής θέσει. Την δημιουργία μιας Συμφωνικής Ορχήστρας που θα συμβάλλει με το καλλιτεχνικό και εκπαιδευτικό της έργο στην πολιτιστική αναβάθμιση της ευρύτερης Κορινθίας και όχι μόνο.

Στην πορεία προς την επίτευξη του στόχου αυτού, η Νεανική Μαθητική Ορχήστρα του Καλογεροπούλειου απαρτίζεται από μαθητές όλων των διαθέσιμων μουσικών οργάνων τόσο του οικείου Ωδείου όσο και άλλων μουσικών ιδρυμάτων, όπως η Φιλαρμονική Ορχήστρα Κορίνθου και τα μαθήματα προσφέρονται δωρεάν από το Καλογεροπούλειο Ίδρυμα στους φιλόξενους χώρους του και με την καλλιτεχνική διεύθυνση και διδασκαλία του Παναγιώτη Θεοδοσίου.

Σας περιμένουμε όλους!” αναφέρει η πρόσκληση του Ιδρύματος .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ