Η Ν.Ε Κορινθίας του ΚΙΝΑΛ κάνει απολογισμό της χρονιάς που πέρασε..

Η Ν.Ε Κορινθίας του ΚΙΝΑΛ στον απολογισμού έργου για τη χρονιά που πέρασε αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Πριν λίγες ημέρες έφυγε άλλη μια δύσκολη χρονιά πανδημίας. Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής με υπεύθυνη στάση και σωρεία πρωτοβουλιών, προτάσεων και παρεμβάσεων προσπάθησε να δώσει λύσεις στα καθημερινά προβλήματα και προοπτική στη χώρα και συνεχίζει να προσπαθεί καθημερινά για να μείνει όρθια η κοινωνία και ζωντανή η οικονομία.

Σε επίπεδο νομού πολλές ήταν οι συναντήσεις με εκπροσώπους θεσμών, δομών, συνεταιρισμών, εργατικών κέντρων, αγροτών, φορέων της αγοράς, επιχειρηματιών και εργαζομένων. Κάνοντας έναν γρήγορο απολογισμό, οι δράσεις που ξεχωρίζουμε από το 2021 είναι οι τρείς επισκέψεις κλιμακίων στις δομές εκπαίδευσης, στους επιστημονικούς φορείς της Κορινθίας και φυσικά στα φλεγόμενα Γεράνια που συνοδεύτηκαν και από μια σειρά ενεργειών για τις αποκαταστάσεις των ζημιών.

Επίσης, οι δύο τηλεδιασκέψεις που διοργανώσαμε για τη στήριξη των επιχειρήσεων εστίασης του Νομού και για το ταμείο ανάκαμψης και την αξιοποίησή του στην Κορινθία. Η Ερώτηση στην Ευρωβουλή για την αποκατάσταση της ζημιάς στην Λίμνη Στυμφαλία και ο διψήφιος αριθμός Ερωτήσεων στη Βουλή για την ανάδειξη τοπικών θεμάτων – προβλημάτων και την εύρεση λύσεων, σχετικά με τα προβλήματα στις δομές Υγείας της Κορινθίας, στη διώρυγα της Κορίνθου, στην προστασία του πολίτη, στην ενίσχυση αγροτών και τοπικών προϊόντων, στο θέμα της βιωσιμότητας του Καζίνο Λουτρακίου  και στους δασικούς χάρτες της Κορινθίας.

Τονίζουμε την άριστη συνεργασία μας με την κοινοβουλευτική ομάδα του Κινήματος Αλλαγής και τον Ευρωβουλευτή και σημερινό Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκο Ανδρουλάκη που κάλυψε την απουσία Βουλευτή στον Νομό…»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ