Η συγκινητική απόφαση του υπερμαραθωνοδρόμου, Νίκου Κόντη: Τρέχει 400 χλμ στην μνήμη των 57 ψυχών που χάθηκαν στα Τέμπη

Μία πολύ συγκινητική απόφαση πήρε και σήμερα την κάνει πράξη ο Λαρισαίος υπερμαραθωνοδρόμος, Νίκος Κόντης, ο οποίος θα τρέξει 400 χλμ στη μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν τόσο ξαφνικά στα Τέμπη πέρσι τον Φεβρουάριο. 

«Δεν ξεχνώ… 57 ψυχές ζητούν δικαίωση». Αυτό είναι το μήνυμα που διαβάζει κάποιος πάνω στην μπλούζα του γενναίου αθλητή  .

Η εκκίνηση δόθηκε στις 8:00 το πρωί του Σαββάτου (24/2) από τον σταθμό Λαρίσης, από όπου ξεκίνησε η μοιραία επιβατική αμαξοστοιχία.

Μαζί με τον Νίκο Κόντη τρέχει και ο Χριστόφορος Κωνσταντινίδης, που η μητέρα του είναι θύμα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

Οι δυο τους τρέχουν κρατώντας ένα κερί, το οποίο θα ανάβουν σε κάθε μεγάλο σιδηροδρομικό σταθμό που θα συναντούν στην διαδρομή τους, όπου θα σταματούν και θα φωνάζουν τα ονόματα και των 57 θυμάτων.

Στα Τέμπη, στο σημείο όπου πριν από 12 μήνες έχασαν τη ζωή τους τόσοι άνθρωποι, αναμένεται να φθάσουν την Τρίτη  27 Φεβρουαρίου περίπου τα μεσάνυχτα, οπότε και συνέβη η τραγωδία.

Ο Νίκος Κόντης μίλησε στο Action24 για την προσπάθειά του και ενημέρωσε πως θα τρέχει από σήμερα, Σάββατο (24/2), έως και την Τρίτη για να φτάσει στο «σημείο μηδέν», όπως αποκάλεσε το σημείο του δυστυχήματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ