Θέλουν να προλάβουν τους κινδύνους και τις δυσάρεστες συνέπειες από την πρόσφατη πυρκαγιά περιμετρικά του Ακροκορίνθου εν όψει του Χειμώνα

Η φωτιά που ξέσπασε πριν από λίγες ημέρες  περιμετρικά στον Ακροκόρινθο,  ευτυχώς σβήστηκε έγκαιρα χάρη στην άμεση κινητοποίηση κατοίκων , εθελοντών και Πυροσβεστών φυσικά. Δεν προξενήθηκαν ζημιές σε οικήματα και σε ιδιοκτησίες και τώρα μέριμνα των Αρχών είναι να γίνονυ μελέτες άμεσα , για τα έργα που απαιτούνται να γίνουν  στο πυρόπληκτο αυτό τμήμα, προκειμένου να αποφευχθούν συνέπειες από ενδεχόμενες κακοκαιρίες στη διάρκεια του επόμενου χειμώνα.

Μάλιστα το θέμα συζητήθηκε κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Περιφερειάρχη στην Κόρινθο και στη σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της Π.Ε. Κορινθίας, με τους Αντιπεριφερειάρχες Χάρη Βυτινιώτη και Αθηνά Κόρκα καθώς και με υπηρεσιακά στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Εργων της Περιφερειακής Ενότητας.

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης εξετάστηκαν όλες οι συνέπειες  από τις φετινές πυρκαγιές στο νομό μας  και παρουσιάστηκε στον Περιφερειάρχη η πρόοδος, αφ’ ενός των ενεργειών για την αποζημίωση όσων υπέστησαν ζημιές, σε επιχειρήσεις και ιδιοκτησίες, και αφ’ ετέρου των μελετών για τα έργα που είναι απαραίτητο να υλοποιηθούν στο σύνολο των πυρόπληκτων εκτάσεων της Κορινθίας για την έγκαιρη αντιμετώπιση ενδεχόμενων κινδύνων στην διάρκεια του χειμώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ