Θανάσης Μανάβης: “Είμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης & επιφυλακής. Όλος ο μηχανισμός μας επιχειρεί σε όλα τα επικίνδυνα για πλημμύρες σημεία του δήμου”

Ο Δήμαρχος Βέλου – Βόχας Θανάσης Μανάβης με ανάρτησή του σχετικά με την κακοκαιρία αναφέρει πως ο δήμος του βρίσκεται σε επιφυλακή και σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Συγκεκριμμένα αναφέρει:” Σύμφωνα με νεότερο  έκτακτο δελτίο καιρού της Πολιτικής προστασίας, αναμένεται ένταση της βροχόπτωσης, στον δήμο μας.

Όλος ο μηχανισμός μας βρίσκεται από το πρωί και επιχειρεί σε όλα τα επικίνδυνα για πλημμύρες σημεία του δήμου.

Όλοι οι χείμαρροι, αυτή την στιγμή είναι σε οριακό σημείο και ήδη επιχειρούν 3 μηχανήματα έργου, ενώ βρίσκονται τρία ακόμα σε πλήρη επιφυλακή, γιατί υπάρχει έντονη βροχόπτωση στα ορεινά. Σε πλήρη επιφυλακή βρίσκονται και όλες οι υπηρεσίες του δήμου.

⚡Η πρόβλεψη λέει ότι θα ενταθούν τα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες.

Θέσαμε σε επιφυλακή, όλα τα σχολεία του δήμου και ζητήσαμε να κλείσουν νωρίτερα , για να μείνουν ασφαλείς οι μαθητές, με δεδομένο ότι σε κάποιες σχολικές μονάδες είχαν ήδη δημιουργηθεί πολύ  έντονα προβλήματα.

✔Ο δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι, βρίσκονται από το πρωί στους δρόμους και κάνουν ότι είναι δυνατόν για  να αντιμετωπίσουμε χωρίς σοβαρά προβλήματα, την βροχόπτωση.

⚡Αν χρειαστεί θα επανέλθουμε με νέα ανακοίνωση!”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ