Θα γίνουν τελικά παρελάσεις την 28η Οκτωβρίου; Υπουργός: “Θα ληφθούν αποφάσεις την επόμενη εβδομάδα σύμφωνα με τα δεδομένα”

Με τις τελικές αποφάσεις να λαμβάνονται την ερχόμενη εβδομάδα, πολλές είναι οι γνώμες που ακούγονται σχετικά με το αν θα πρέπει να γίνουν φέτος μαθητικές και στρατιωτικές παρελάσεις λόγω της πανδημίας  και των αυξημένων κρουσμάτων στα σχολειά.

Έτσι λοιπόν μέσα στη νέα εβδομάδα αναμένεται να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Στελέχη της κυβέρνησης έχουν καταστήσει σαφές πως ό,τι αποφασιστεί για τις στρατιωτικές παρελάσεις θα αφορά και τις μαθητικές,

Σχετικά με το θέμα ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης δήλωσε χθες:  «Βρισκόμαστε περίπου ένα μήνα πριν τις παρελάσεις, έχουμε μπροστά μας 25 ημέρες, θα ληφθούν αποφάσεις την επόμενη εβδομάδα σύμφωνα με τα δεδομένα. Υπάρχει πάντα η σκέψη να μην έχουμε την παρέλαση με τον παραδοσιακό τρόπο που γίνεται. Αν υπάρξει ανάγκη να προφυλαχτούμε, είναι προφανές ότι θα πάρουμε μέτρα. Ό,τι αποφασιστεί για τη στρατιωτική παρέλαση θα αφορά και στις μαθητικές παρελάσεις», σημείωσε μιλώντας στο MEGA.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ