Θεσπέσια μπισκότα κανέλλας

Υλικά συνταγής

2 κούπες αλεύρι
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
2 κουταλάκια κανέλα σε σκόνη
250 γρ. βούτυρο
1/2 κούπα ζάχαρη μαύρη
1/2 κούπα ζάχαρη άσπρη
1 κουταλάκι αλάτι
2 αυγά
1 βανίλια
Εκτέλεση συνταγής
Για να φτιάξουμε τα μπισκότα κανέλλας ακολουθούμε την παρακάτω διαδικασία.
Στο μπολ του μίξερ, χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη.
Προσθέτουμε τα αυγά και χτυπάμε το μίγμα για λίγο ακόμα.
Κοσκινίζουμε το αλεύρι, το μπείκιν πάουντερ, τη βανίλια, το αλάτι και το κακάο.
Ανακατεύουμε ελαφρά όλα τα υλικά μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα.
Σε ένα ταψί απλώνουμε αντικολλητικό χαρτί. Πλάθουμε μικρά μπισκοτάκια κανέλας και τα πατάμε από πάνω για να γίνουν πλατιά.
Τρυπάμε τα μπισκότα σε διάφορα σημεία και τα ψήνουμε για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Τα μπισκοτάκια κανέλας είναι έτοιμα. Καλωφάγωτα!

supersyntages.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ