Ιατρικός Σύλλογος Κορινθίας: “Περιμένουμε τα μέλη μας, αλλά και παράγοντες από την δημόσια διοίκηση και την αυτοδιοίκηση στην Ημερίδα στο Επιμελητήριο”

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κορινθίας έχει διοργανώσει για αύριο Σάββατο το πρωί, στο Επιμελητήριο Κορινθίας (Αμφιθέατρο) Ημερίδα με θέμα : “Οι προκλήσεις και οι προοπτικές του ιατρικού Επαγγέλματος το 2024”. Τα θέματα που θα αναλυθούν είναι όλα εξίσου ενδιαφέροντα , ενώ η Ημερίδα θα “ανοίξει”  με τον χαιρετισμό του προέδρου του Ι.Σ.Κ Χρυσοβαλλάντη Μέλλου  ενώ θα γίνει και τοποθέτηση από τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργου Πατούλη και ομιλίες από  δικηγόρο και φοροτεχνικό . Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις και συζήτηση. 

Ο Ι.Σ.Κ αναφέρει :”Ξεκινά μια ημερίδα με ιδιαίτερο χαρακτήρα για τον ιατρικό κλάδο, που όμως στοχεύει και στην ενημέρωση της πολιτείας για τον ρόλο του Ιατρικού Συλλόγου σε μια κοινωνία. Αύριο στο αμφιθέατρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας στις 10:30, περιμένουμε τα μέλη μας, αλλά και παράγοντες από την δημόσια διοίκηση και την αυτοδιοίκηση.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ