Κακοκαιρία “Ελπίδα”- Φωτιά στο Μάτι : Κυριάκος Μητσοτάκης – Αλέξης Τσίπρας και η «συγνώμη»

φωτο αρχείου

Η διαφωνία και οι κατηγορίες για τον χειρισμό της κακοκαιρίας «Ελπίδα» μεταφέρθηκαν και στη Βουλή με την Αξιωματική Αντιπολίτευση του Αλέξη Τσίπρα να έχει ήδη καταθέσει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης και κατηγορίες περί «προσχηματικής συγνώμης» . Παίρνοντας τον λόγο χθες στη Βουλή ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είπε μεταξύ άλλων: «Γνωρίζετε καλύτερα από μένα πόσο τραυματικές μπορεί να είναι οι εμπειρίες των φυσικών καταστροφών. Η Αττική Οδός θα έπρεπε να έχει κλείσει νωρίτερα. Αλλά το μεγαλύτερο μέρος ευθύνης το έχει η Αττική Οδός που ισχυριζόταν ότι μπορούσε να κρατήσει το δρόμο ανοιχτό. Κανείς μετεωρολόγος δεν προέβλεψε τον όγκο του χιονιού που έπεσε στο κέντρο της Αθήνας και στα Βόρεια Προάστια που έφτασε τους 50 πόντους» είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός σε παρέμβασή του.

«Αναφερθήκατε ότι δεν πρέπει να κάνω τον μεσάζοντα. Εγώ εξασφάλισα τα 2.000 ευρώ αποζημίωση. Εσείς κ. Τσίπρα γιατί τέτοια αγάπη ξαφνικά για την Αττική Οδό» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης σε άλλο σημείο.

Ακόμα, απαντώντας στον κ. Τσίπρα που τον κατηγόρησε για «προσχηματική συγγνώμη» είπε πως ακόμα πως προτιμώ την «ειλικρινή συγγνώμη» της κυβέρνησης, από την «καμία συγγνώμη του ΣΥΡΙΖΑ για τους 120 νεκρούς στο Μάτι».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ